Den komplette guide til leasing eller køb af gaffeltrucks

08 september 2020 Silje Hansen

Er du i tvivl om du skal leje, lease eller købe din næste gaffeltruck til virksomheden, så kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Vi har i denne artikel lavet en guide til, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige løsninger. 

Her er det vigtigt at være opmærksom på, at der er mange forskellige gaffeltrucks på markedet. De findes i forskellige varianter og prisklasser, hvorfor du klart bør undersøge, hvad der passer til dit behov og budget. 

Skal du købe dine næste gaffeltruck?

 Det har altid være en fordel at eje sine maskiner i virksomheden. Det giver et sundt aktiv for virksomheden, da man på sigt tjener sin investering ind igen. En gaffeltruck kan holde sig kørende i mange år frem, hvis man er god til at passe og pleje den. Når man ejer sin gaffeltruck lægger hele ansvaret også hos virksomheden. Det er alt lige fra forsikring, reparation og service. En gaffeltruck mister også værdi med årene, fordi den bliver ældre og der kommer nye modeller til.

Det er derfor en opvejning af om virksomheden vil undvære den likviditet det kræver at købe en gaffeltruck, eller om det er bedre tjent med at lease den næste. 

Skal du lease din næste gaffeltruck?

Som sagt frigiver virksomheden en stor del af likviditeten ved at lease en gaffeltruck frem for at købe den kontant. Når du leaser en gaffeltruck har du en fast omkostning om måneden som går til ydelse, forsikring, service og vedligeholdelse. Dermed kommer der ingen uforudsete regninger i forbindelse med ens gaffeltruck. 

Derudover har du en fleksibel vognpark som du kan afmelde eller udskifte efter udløb af leasingaftalen. Samtidig med at du sikrer dig de nyeste gaffeltrucks på markedet.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge eller hvilken gaffeltruck du skal købe/lease, kan du blive klogere her hos https://www.protruck.dk/.

 

 

Flere Nyheder