Få brugt pladsen fuldt ud med et indbygget garderobeskab

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Et indbygget garderobeskab kan lidt være både et walk in-closet, hvor man har plads til at gå derind, hvor der kan være meget eller lidt plads, såsom at man ligefrem kan være flere mennesker og have møbler derinde, eller det bare mere kan være, at man lige selv kan få plads til sig selv derinde.

Så kan man udnytte det i højden, så man skal bruge en skammel og måske mere til at komme op til det tøj, man har stablet i højden.

Men det kan også være et forholdsvist “almindeligt” klædeskab, som de fleste af os kender, som der således er bygget ind i væggen.

Det smarte ved sådan en løsning er så, at man har ens garderobeskab i væggen, så man ikke skal have et stående frit fremme, der optager plads i ens soveværelse, hvor man som regel har dette skab.

indbygget garderobeskab

Det er så klart, at man ikke kan tage det skab med sig, når man flytter, men så slipper man da også for det besvær.

Du får plads til mere tøj med et indbygget garderobeskab

Man får altså mere plads til at være i ens soveværelse, når garderobeskabet ikke optager plads ved at stå i selve rummet, da det så er en del af huset.

Og ved at have sådan en indbygget garderobeskab, så kan man også udnytte mere plads i væggen, så man kan have det større end et almindeligt garderobeskab, og så kan man have plads til mere tøj, hvilket er rart for den person, der kan lide at have meget tøj.
Eller hvis man er en familie, som der skal have plads til meget tøj til mange mennesker.

Du kan undersøge på https://www.klassiq.dk/ , om der skulle være en løsning med et indbygget garderobeskab, der passer til de forhold, som du lever under, og skal bruge det til.

Flere Nyheder