Find et billigt lån online

11 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Som låneansøger har du i dag flere gode muligheder for at finde et godt og billigt lån. Det skyldes blandt andet internettet og med det nye muligheder. Mange banker er begyndt at tilbyde lån via internettet og ofte til andre krav, end dem du kan få hos en almindelig bank. Lån penge hos ikano bank er en mulighed. Der er markant forskel på at låne hos en almindelig bank og hos en online bank.

Hos en almindelig bank skal du sende en ansøgning som det som regel tager 2-3 uger før du får svar på. Dertil skal du forvente at stille med sikkerhed. Hos en online bank får du svar indenfor få minutter og der er som udgangspunkt intet krav om sikkerhed. Du kan hvis du har ansøgt om et større beløb, blive bedt om at vise at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise en lønseddel.

Husk budget og det økonomiske overblik

Uanset hvor godt et lånetilbud du har fået, skal det betales tilbage. Derfor er det vigtigt at du har overskud i din økonomi til at betale det månedlige afdrag. Start derfor med at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægter og udgifter. Har du mulighed for en ekstra indkomst? Forskellen mellem indtægter og udgifter, er hvad du i princippet kan betale af på et lån hver måned.

Læg også et budget. Husk at tage alt med. Det er til internt brug. Når du lægger budgettet, så er det en god ide ikke at lægge et alt for stramt budget. De færreste trives med ikke at have penge i en længere periode og ved at have et alt for stramt budget gør du dig selv økonomisk sårbar. Husk derfor at have rum i budgettet til lidt hygge og til uforudsete udgifter.

Flere Nyheder