Flotte nye gardiner med hjælp fra lokal gardinbus

17 maj 2020 Astrid Pedersen

Er dine gamle gardiner snart udskiftningsmodne? Så er det bare om at komme i gang med at finde nye. Gamle, slidte gardiner bliver absolut ikke kønnere med tiden. Når først solens ubarmhjertige stråler gennem mange år har bleget og falmet det før så kønne stof, vil dette typisk være grimt og trist at se på. Og er gardinerne tilmed begyndt at flosse i kanterne, er det den rene ynk og elendighed. Især hvis du ellers gør meget ud af din indretning, og sætter pris på et stilrent hjem. Så ud med de gamle gardiner, og ind med Gardinbussen.

Hvorfor skal jeg vælge gardiner fra Gardinbussen?

Der er mange gode grunde til at overlade opgaven med fremstilling og ophængning af nye gardiner til Gardinbus.nu. For det første er det mildest talt op ad bakke selv at skulle købe stof til nye gardiner. Dette vil som oftest foregå i en stof butik, hvor du skal tage stilling til tykkelse, farve og mønster på stoffet uden at have nogen form for reference. Du har ikke en chance for at kunne foretage en fornuftig vurdering af gardinets virkning på rummet og på lysindfaldet fra vinduer og døre. Og så kan du sagtens risikere at komme hjem med gardin stof, som slet ikke passer til hverken farven på væggene eller til det øvrige decor.

For det andet kræver det visse færdigheder selv at sy gardiner. Du skal vide, hvilke mål du skal rette dig efter. Den mindste lille fejl i opmåling af vinduer og døre, og dit gardin vil blive for langt eller for kort.

Dette kan du undgå med hjælp fra de dygtige fagfolk fra Gardinbus.nu. Gardinbus.nu kommer hjem til dig med prøver på gardiner, lameller eller persienner, så du kan få lov at prøve disse i de rum hvor de skal hænges op. Og så klarer Gardinbus.nu alt hvad der hedder opmåling samt fremstilling og ophængning af dine nye gardiner for dig. Læs mere på Gardinbus.nu

Flere Nyheder