Sådan finder du vej som udearbejdende VVS person

07 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan finder du vej som udearbejdende VVS person

Hvis du til dagligt arbejder som VVS’er, så er der stor chance for, at du skal arbejde som håndværker ude ved mange forskellige steder i landet, hvis dit firma har en stor kundekreds og kommer vidt omkring i landet.

Dette gælder også, hvis man er mere geografisk orienteret, hvilket kan være lokalt, så man laver vvs i Charlottenlund og omegn.

I gamle dage var man så nødt til at lære lokalområdet at kende, når man skulle finde rundt, hvis man ikke allerede var derfra. Man burde i så fald tage lærlingen med, så vedkommende både kunne lære områderne at kende og hjælpe med at finde vej.

Man måtte have fat i et vejkort og kunne læse det korrekt. Ellers måtte man se på vejskilte, planer over nabolag og eventuelt spørge de lokale til råds.

Kørte man forkert, så kunne der opstå stor spildtid på den måde som VVS’er.

Heldigvis har tiden udviklet sig, så hvordan er din foretrukne måde at finde omkring som håndværker, og kender du dem alle?

De fleste foretrækker GPS’en, som de sætter på via deres smartphone. Den er nemlig opdateret med trafiksituationen, hvilket en gammeldags GPS, man sætter op, ikke er.

Husk dog på, at du ikke må håndtere telefonen, mens du kører, så den skal være sluttet til og startet, inden du begynder. Hav den eventuelt i en holder, så du let kan aflæse den. 

Nogle VVS’ere vælger stadig at køre efter skiltene, og det kan også være et godt supplement til GPS’en. Husk i den sammenhæng at lyt til trafikradionen, så du altid kan høre, om der er sket uheld, eller der er trafikpropper, så du skal finde en alternativ rute.

Dette gør også, at du virkelig lærer lokalområdet at kende.

Men vær enige i bilen om, hvordan man dirigerer og hjælper med rutevejledningen, så man ikke obstruerer hinanden.

Flere Nyheder