Sjovere og mere pirrende trekant-sex med en strapon

By:

De fleste piger har, før eller siden, fantaseret om sex med andre kvinder. Mange mænd gør det samme – og er du så heldig at have en partner, som deler dine fantasier, kan det være, at I skulle prøve at invitere en anden kvinde med ind i dobbeltsengen.

Fræk trekant sex med en strapon dildo

Der er mange måder, hvorpå to kvinder kan nyde hinandens selskab på det seksuelle og erotiske plan. Og der er mindst lige så mange måder, hvorpå mænd kan nyde at iagttage det. Nogle af de mest søgte film på diverse større porno sites, er dem, som indeholder såkaldt ”girl og girl” action. Der er noget ultra frækt over to piger, som har lyst til hinanden, og kan tilfredsstille hinanden på alle måder. Derfor vil det give mening at prøve denne form for seksuel udfoldelse af i forholdet, såfremt alle er enige herom. Hvis I ønsker at gøre scenariet ekstra frækt, og føje en særlig dimension dertil, kan I prøve med en strapon.

En strapon består af et bælte, som den ene kvinde monterer rundt om sine hofter, og som er forsynet med et hul i skridthøjde. Dette hul bruges til at montere den medfølgende dildo, som så bruges til at penetrere den anden pige – eller måske endda manden, hvis grænser skal skubbes yderligere.

Få større variation med forskellige strapon dildos

Hvis du vil variere oplevelsen, er det muligt at tilkøbe forskellige dildoer til din strapon. Strapon dildoer antager, i lighed med konventionelle dildoer, mange forskellige former, farver og størrelser. Visse strapon dildoer er oven i købet forsynet med elektrisk vibration, som højner oplevelsen og gør den ekstra og særligt fræk. Fælles for alle strapon dildoer er, at de – ligeledes som almindelige dildoer – er fremstillet i naturtro og hudvenligt materiale.

Find strapon og tilhørende dildo på belugi.dk

Posted in: strapon