Sørg for at holde din hjemmeside

By:

Når søgerobotterne gennemgår hjemmesiderne for at finde frem til, hvilke sider der skal ligge øverst i en søgning, er en af de ting, som de blandt andet ser på, hvor nye og relevante indlæggene på en hjemmeside er. Hvis de er nye, eller hvis der ofte bliver redigeret i dem, er det med til at fortælle søgerobotten, at der bliver arbejdet med hjemmesiden, og at der er nogle, der bliver ved med at sætte sig ind i de emner, der står om på hjemmesiden. Søgerobotten tager det som et tegn på, at teksten er mere aktuel, og derfor kommer hjemmesiden højere op i en søgning. Hvis den selvfølgelig også lever op til alle de andre krav, som en søgemaskine stiller. 

Når du søger på “definition af seo” på nettet, vil du få en masse forskellige resultater, og det kan være svært for dig at finde frem til det helt rigtige. De fleste vil forhåbentlig nævne, at aktualitet er vigtigt, men der er også en række andre ting, som du skal sætte dig ind i. 

Har du travlt med en virksomhed, er det ikke sikkert, at du gider at bruge tid på at lave seo på din hjemmeside selv. I det tilfælde kan det være bedre, at du betaler dig fra det. Det kan du for eksempel gøre ved at få et firma som Klikko til at hjælpe dig.