Tips til at holde din Skoda løbende pæn

18 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Tips til at holde din Skoda løbende pæn

Måske har du oplevet det mere end én gang for meget, hvor du har sat dig ud i din Skoda og tænkt, at der roder, der lugter, og der er bare konstant beskidt – hvor blev duften af ny bil af, for så gammel er den da ikke?

Vi kan nok ikke give dig duften af ny bil tilbage, medmindre du investerer i sådan en duftfrisker, der lugter sådan, men vi har nogle andre meget konkrete råd til, hvordan du kan vedligeholde din bil, så den ikke komme til at være frastødende at være i.

Alle disse råd kan klares, også selvom man måske har små børn med, der ikke kan tage hensyn på samme måde, som lidt ældre personer og voksne kan gøre det.

Sørg for, at der aldrig skal rodes op i bilen, for de ting, man tager med ind i bilen, tager man også med ud igen; er man på en længere tur, så fjerner man tingene bagefter.

Der skal ikke være andet i bilen end kort, GPS og andre fornødenheder, som der er brug for at have i bilen. Dette giver også bedre benplads, og så forveksler du ikke raslende lyde fra løsøre i bilen med problemer med mekanikken i din Skoda.

Når du gør bilen ren, så gør den ordentlig ren ved at støvsuge den, lede under sæderne og mellem sæderne efter ting, der kan være tabt, og giv så din Skoda en af de gode ture i bilvask, så den ikke bare bliver ren, men også forseglet ren.

Bank måtterne udenfor og indsæt noget duftfriskende i bilen, der er til at holde ud at være omgivet af, når bilen skal lukkes helt, og man ikke kan få luft udefra.

På den måde kan man faktisk noget nær komme tæt på at opleve at have en bil, der minder om den slags, man lige har købt.

Flere Nyheder