Tips til gør-det-selv badeværelserenovering

23 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Badeværelsesrenovering er en krævende proces, hvor der er mange opgaver, der skal løses. Måske du er lidt af en gør-det-selv- mand eller kvinde, og derfor vil du gerne selv i gang med at renovere nogle af tingene ude på badeværelset.

Hvis du føler, at du har kompetencerne til at klare enkle opgaver ude på badeværelset, så skal du læse med her. Vi har skrevet nogle ideer til dig, der elsker gør-det-selv projekter, om hvad du kan kaste dig over af opgaver ude på badeværelset. 

 

image

 

 

1. Du kan selv lægge fliser

Du kan selv prøve dig frem med at lægge fliser ude på dit badeværelse. Måske du skal installere et nyt bruserum, hvor du gerne vil have fliser rundt langs i bruserummet. Det er faktisk nemmere, end hvad du tror, hvis du blot bruger de rigtige produkter og værktøjer. Dog skal du være forsigtig, hvor du lægger fliser. Fliserne skal gerne lægge symmetrisk og pænt, så derfor skal du være omhyggelig, når du går i gang.

 

2. Du kan selv male dit badekar

Du har sikkert hørt om maling af badekar før – men måske du altid har undret dig lidt over, hvad det egentlig er. Maling af badekar er hvor man bruger speciallavet maling til at sprøjte en ny emalje på badekarret. Dette er også en opgave, som du kan kaste dig over. Det hedder også atmosani, hvilket er perfekt til dig, der elsker gør-det-selv projekter. Du skal blot rengøre dit badekar rigtig godt, inden du begynder at male, og derefter sprøjte malingen på i flere tynde lag

 

3. Du kan selv installere en ny vandhane

En simpel opgave, som er let at kaste sig ud i, er at installere en ny vandhane. Du kan vælge mellem mange forskellige vandhaner, og du kan finde dem online eller i butikkerne. Du skal bare sørge for, at det nye armatur passer til dit gamle, da der er mange små detaljer, når du skal kigge på et armatur. Hvis du har brug for hjælp til installationen, kan du altid finde nogle tips på YouTube eller forhør dig ved fagfolk, der gør sig VVS-arbejde.

Flere Nyheder